PASTA FROM ANCIENT SICILIAN GRAINS
STONE GROUND AND BRONZE DRAWN
We make our pasta by hand so that it is:
We sow in an evolutionary mixture to promote biodiversity.
We only use the semolina obtained from our stone-milled grains to keep the powerful antioxidant wheat germ alive
We bronze draw it and dry it slowly at a low temperature
INGREDIENTS: ORGANIC durum WHEAT SEMOLA, mineral water.
Contains only highly digestible, non-genetically modified GLUTEN
GNOCCHETTI SARDI
PASTA DI SEMOLA BIOLOGICA DI GRANI ANTICHI SICILIANI
Chiamati “Malloreddus” nella terra in cui sono nati (il Campidano), ossia “vitellini”, per la forma panciuta e la capacità di colmarsi del sugo cui si accompagnano.
Si sposano bene sia con Sughi di Pomodoro o di Formaggio come la Cacio e Pepe, la Gricia, con saporiti Ragù. Ottimi con i Legumi in genere ed i Minestroni di Verdura o con la classica Pasta e Fagioli.
PACCO DA 250 o 500 GR.